Åsa Sylvander

den korta versionen

Vad kul att du vill lära känna mig bättre! Mitt namn är Åsa Sylvander. Jag är en frisör med enorm passion för mitt yrke och hantverket, en passion som bara har fortsatt att växa ända sedan jag gick ut frisörskolan 1996.

När du sätter dig i min frisörstol möts du av en frisör som verkligen tar sig tid och som vill förstå dina specifika önskemål. Mina kunder beskriver mig som oerhört lyhörd, noggrann och kreativ. För mig är det viktigaste inte bara ditt hår och din skönhet utan själva helhetsupplevelsen. Känslan av att bli riktigt omhändertagen i lugn och ro. Glädjen av att och se hur ditt hår blir  friskt och starkt. Det är min vision.

Min utbildning

Virginskaskolan i Örebro 1996:

  • Frisörutbildning

Björn axen 2017:

  • Makeup
  • Håruppsättning
  • Dam och herr klippteknik

Balayage education stockholm 2017:

  • Frihandsteknik, frimålning Balayage

Boka tid här direkt, eller kontakta mig om du har några frågor.